Украса на 50-ия рожден ден от Розово Злато - Банер с 50-ти Рожден Ден, Topper за 50-ти Торта и Венец под формата на Кръгли Точки за Украса на 50-ия рожден ден, Предварително На?
Ново

Украса на 50-ия рожден ден от Розово Злато - Банер с 50-ти Рожден Ден, Topper за 50-ти Торта и Венец под формата на Кръгли Точки

BGN 1.67

В магазина

✔ 【Зашеметяваща колекция бижута на 50-ия рожден ден】 : 1 бр банер с 50-годишнината, 1 бр. topper за 50-ти торта и 1 бр. венец под формата на кръгли точки.Достатъчно количество и красива декорация ще ви помогнат да се подготви една незабравима и щастлива страна. ? 【Материал премиум-клас】 : банери за рожден ден, topper за торта и венец под формата на кръгли точки, изработени от екологично чист брилянтен картон, който лесно я огъвате или почивка.Здрав и не от пръска на храна. ? 【Лесна употреба】 - Монтаж не се изисква!Венец с брилянтен банер на рожден ден и кръгли точки е предварително сглобен и готов за подвешиванию, просто отворете опаковката и дръж го навсякъде, където пожелаете!Наистина пестите време и енергия. ? 【Перфектен размер】– Размер топпера за торта Glitter 50th км / ч за 6,3 х 4.3 инча, дължина на банер glitter Happy 50th Birthday е прибл. 4 метра, дължина гирлянди от блестящи кръгови точки се измерва прибл. ❤ 【Безпроблемно обслужване на】-100% удовлетвореност : всички продукти внимателно се проверяват, преди да замине за продажба, ако те не отговарят на вашите нужди, нашите услуги за поддръжка на клиенти без проблеми ще реши проблема. ✔ 【Зашеметяваща колекция бижута на 50-ия рожден ден】 : 1 бр. банер с 50-годишнината, 1 бр. topper за 50-ти торта и 1 бр. венец под формата на кръгли точки.Достатъчно количество и красива декорация ще ви помогнат да се подготви една незабравима и щастлива страна. ? 【Материал премиум-клас】 : банери за рожден ден, topper за торта и венец под формата на кръгли точки, изработени от екологично чист брилянтен картон, който лесно я огъвате или почивка.Здрав и не от пръска на храна. ? 【Лесна употреба】 - Монтаж не се изисква!Венец с брилянтен банер на рожден ден и кръгли точки е предварително сглобен и готов за подвешиванию, просто отворете опаковката и дръж го навсякъде, където пожелаете!Наистина пестите време и енергия.

Подробности

Те също купуват с този продукт