Стойки за телевизори QTBH Универсална поставка за телевизор Универсален монтиране на стена за телевизор с шест рычагами, завъртащо се Удлинительное наклон на плани?
Ново

Стойки за телевизори QTBH Универсална поставка за телевизор Универсален монтиране на стена за телевизор с шест рычагами, завъртащо

BGN 1.67

В магазина

Универсална поставка за телевизор, подходящ за повечето модели телевизори, здрав и дълъг живот ▶Монтиране на стена за телевизор с 6 рычагами е изработен от висококачествена студено валцувани стоманени, която се отличава с висока носеща способност и дълготрайност.С капацитет до 132 паунда. ▶Стенни поставка за телевизор Full динамичен могат да се движат свободно, да се наклони на екрана на ± 15 °, за намаляване на отблясъците и се върти наляво или надясно на 60 °, за да получите удобен зрителен ъгъл. ▶ Това определяне за телевизор, подходящ за повечето телевизори с диагонал 40-75 инча, съвместима с VESA размер на 200*200 мм, 300*300 мм, 400 * 300 мм, 500 *400 мм, 600*400 мм. ▶Предната и задната част на нашата стойка за телевизор може свободно да се регулира, че да пести място, удобно за почистване и по-удобни за свързване и изключване на кабели.Може да се използва за настройка на телевизора у вас или за пускане в търговски Центрахназвание на продукта : Скоба за монтиране на стена монитор Full Motion TV Материал изделия : холоднокатаная стомана максимално натоварване : 60 кгРазмер телевизор с адаптация : 40"-75" Забележка : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите.

Подробности

Те също купуват с този продукт