HOMEIDOL 6 бр. Свредло за зидария, Набор от Тренировки за стъкло с титанов щанга с покритие, 4 Режещи Ръба, Тренировка с Напречно Фитил за Керамични Плочки, Мрамор, Огледа?
Ново

HOMEIDOL 6 бр. Свредло за зидария, Набор от Тренировки за стъкло с титанов щанга с покритие, 4 Режещи Ръба, Тренировка с Напречно

BGN 1.67

В магазина

[Качествен материал] Свредло за зидария, набор от тренировки за бетон, произведени от висококачествен цементированного карбидСплав с антикорозионна обработка и тежка глава предпазва от напукване на длета и осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Хубаво изпълнение, изпълнението на чисти и чист дупки за вас.Набор от тренировки по стъклопис, с които е много лесно да се работи. [Отлична производителност] Тренировка на бетон, малко съпротивление надрезу, осигурява стабилно пробиване, висока скорост, без нарушаване на границите.Отваряне на чисти и спретнати, гладко, без разкъсани краища, без явление тремора, лесно чакъла. [Широко приложение] Професионални тренировки по стъкло и плочки осигуряват плавно и прецизно пробиване в керамични плочки, мрамор, порцелан, огледала и стъкло.Напречната конструкция на върха намалява капризи, а длето оборудвано твердосплавным фитил за увеличаване на срока на експлоатация на длета. [Широко подходящ] Професионален набор от тренировки, може да бъде инсталиран на ръчна бормашина general electric, настолна бормашина, ударна бормашина и така нататък.Обхват на скоби за тренировки е 10 мм и по-горе. не забравяйте да се добави вода в материала по време на рязане или пробиване, за да се предпази от прегряване. [Mailto включва] 6 бр. тренировки за зидария със следните диаметри накрайници : 5/32" (4 мм), 3/16" (5 мм) 1/4" (6 мм), 5/16" (8 мм) 3/8" (10 мм) и 1/2" (12 мм). Комплекти тренировки за зидария, произведени от висококачествена легирана стомана с титанов щанга с покритие за издръжливост и увеличаване на продължителността на живот.Най-често се използва за сгурия блокове, хромированных с твердосплавными топчета индустриална здравина, цимент, плочки, бетон, тухли, стъкло, керамика, дърво, бутилки, пластмаса, бетон и тухли, саксиите, порцеланови, пластмасови заграждения, плочки и стъкло, с фаянс, керамични плочки, меки метали, стъклени мазилка.

Подробности

Те също купуват с този продукт