Под наем Schwinn Destiny & Baywood за мъже и жени Beach Cruiser, 24 или 26-цолови колела за възрастни и по-Големите деца, стоманена рамка, Односкоростная трансмисия, а на Задната стойка ?
Ново

Под наем Schwinn Destiny & Baywood за мъже и жени Beach Cruiser, 24 или 26-цолови колела за възрастни и по-Големите деца, стоманена

BGN 2.33

В магазина

24-цолови джанти са подходящи за състезатели ръст от 4'8 инча до 5'6 инча на възраст от 8 и повече години Срок на експлоатация на мотора е ограничен, докато сте собственик на мотора.Стоманена велосипедна рамка cruiser с класически волана cruiser за комфорт и стил, идеална за пътувания в училище или в парка с приятели.Лети джанти идват с дискове за трайност, а предните и задните крила осигуряват чистота и сухота. Меко седло cruiser с пружини за леки и удобни, с кола, а на задната-часова транспортна осигурява удобно съхранение.Изисква някаква монтаж, метрични шестостенни ключове, отвертки и регулируем гаечен ключ за правилното изграждане, инструменти в комплекта не са включени. 24-цолови джанти са подходящи за състезатели ръст от 4'8 инча до 5'6 инча на възраст от 8 и повече години. Срок на експлоатация на мотора е ограничен, докато сте собственик на мотора.Стоманена велосипедна рамка cruiser с класически волана cruiser за комфорт и стил, идеална за пътувания в училище или в парка с приятели.Лети джанти идват с дискове за трайност, а предните и задните крила осигуряват чистота и сухота. Меко седло cruiser с пружини за леки и удобни, с кола, а на задната-часова транспортна осигурява удобно съхранение.Изисква някаква монтаж, метрични шестостенни ключове, отвертки и регулируем гаечен ключ за правилното изграждане, инструменти в комплекта не са включени.Уморени да чакат, когато мама и татко подвезут вас, насладете се на свободата да се вози на велосипед и добирайтесь там, където искате, когато искате на ретро велосипед, който е пълен с характер.

Подробности

Те също купуват с този продукт