Utoolmart Регулируема Въртяща Скоба, Бутонът за Изваждане Быстроразъемный Въртяща скоба Двухтактного действия с Товароподемност £ 99 От Високо стомана GH-301-A Въртяща Ск?
Ново

Utoolmart Регулируема Въртяща Скоба, Бутонът за Изваждане Быстроразъемный Въртяща скоба Двухтактного действия с Товароподемност

BGN 3.03

В магазина

【Характеристики】- Удерживающая способност : 45 кг / 99,21 килограм; Номер на модел : GH-301-A; ъгъл на разкриване дръжки на 190 градуса и ход на буталото 16,7 мм / 0,66 инча; Цвят : червен, сребрист тон; Тип : двутактов; Име на продукта : рычажный скоба 【Материал】- Затвори-барабанен е изработена от висококачествена стомана с високо покритие, син на цинк за устойчивост на корозия, за защита от ръжда.Работи добре при различни температури на околната среда, както на закрито, така и на улицата.Устойчив на въздействието на масла и петна дръжка от червена пластмаса с капак осигурява лесна, сигурна и комфортна експлоатация. 【Конструкция】- двутактов тип, позволява задържане на детайла в изправено положение; Здрав захват за инсталиране на тела, тела за инструменти или подвижни дъна. 【Лесна инсталация】- Шарнирные скоби са лесни за инсталиране, просто закрепете ги с винтове.Разстояние инсталация се регулира, дори и ако се установи, че е малко далеч или близо, вие винаги можете да регулирате се притеснявам и да го стегнат, или свободно забавяне. 【Прилагането на】- Шарнирные скоби могат да се използват в металообработващата промишленост при пробивни, заваряване, гибке, шлифовании, изпитване и монтаж, а също така в дървообработването и пластмасовата индустрия при склеивании, пробивни, рязане и фрезеровании тела. 【Характеристики】- Удерживающая способност : 45 кг / 99,21 килограм; Номер на модел : GH-301-A; ъгъл на разкриване дръжки на 190 градуса и ход на буталото 16,7 мм / 0,66 инча; Цвят : червен, сребрист тон; Тип : двутактов; Име на продукта : рычажный скоба. 【Материал】- Затвори-барабанен е изработена от висококачествена стомана с високо покритие, син на цинк за устойчивост на корозия, за защита от ръжда.Работи добре при различни температури на околната среда, както на закрито, така и на улицата.Устойчив на въздействието на масла и петна дръжка от червена пластмаса с капак осигурява лесна, сигурна и комфортна експлоатация. 【Конструкция】- двутактов тип, позволява задържане на детайла в изправено положение; Здрав захват за инсталиране на тела, тела за инструменти или подвижни дъна. 【Лесна инсталация】- Шарнирные скоби са лесни за инсталиране, просто закрепете ги с винтове.Разстояние инсталация се регулира, дори и ако се установи, че е малко далеч или близо, вие винаги можете да регулирате се притеснявам и да го стегнат, или свободно забавяне. 【Прилагането на】- Шарнирные скоби могат да се използват в металообработващата промишленост при пробивни, заваряване, гибке, шлифовании, изпитване и монтаж, а също така в дървообработването и пластмасовата индустрия при склеивании, пробивни, рязане и фрезеровании тела.

Подробности

Те също купуват с този продукт