[Аксесоари за търтеите] Аксесоари за търтеите DJI Mavic Mini Оригинални нови Mavic Mini 2 и Mini SE Модул горната покрива Долната капачка на Корпуса на модула Резервни части за се?
Ново

[Аксесоари за търтеите] Аксесоари за търтеите DJI Mavic Mini Оригинални нови Mavic Mini 2 и Mini SE Модул горната покрива Долната

BGN 0.33

В магазина

Ние сме специализирани в аксесоарите за летателни апарати, които можете да закупите с увереностИстински и тестван в добро състояние, 100% работещ!.Идеален за DJI Mavic Mini 2 и Mini CABRIO. Висока издръжливост и гъвкавост за отлично въздействие. Резервни части, използвани за подмяна на случайни щети, че прави ремонт на по-безпроблемно.Ние сме специализирани в аксесоарите за летателни апарати, които можете да закупите с увереност.Истински и тестван в добро състояние, 100% работещ!.Идеален за DJI Mavic Mini 2 и Mini CABRIO. Висока издръжливост и гъвкавост за отлично въздействие. Резервни части, използвани за подмяна на случайни щети, че прави ремонт на по-безпроблемно.За DJI Mavic Mini Оригинален нов модул на горния капак Mavic Mini 2 и Mini SE, долна капачка, корпус моддайла, резервни Части за ремонт на серия DJI Mavic Mini Описание : оригинална за DJI, оборудване за DJI Mavic Mini 2 и Mini отделно комплектът включва : По ваш избор.

Подробности

Те също купуват с този продукт