Салонное стол Хидравлично Стол за бизнес или дом, Стол за стайлинг на коса за салон за красота, Коса стол с въртяща се на 360 градуса Хидравлично Коса стол (420 паунда) (?
Ново

Салонное стол Хидравлично Стол за бизнес или дом, Стол за стайлинг на коса за салон за красота, Коса стол с въртяща се на 360 градуса

BGN 1.00

В магазина

◥◣ [Безгрижните покупки], 100% гаранция за качество, можете да сте сигурни в покупкатаАко имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.На облегалката на стола е направена от дърво, което има красива текстура, полезни за здравето и безвредно за околната среда.Усилени нитове за стабилност и сигурност.Изработен от висококачествена изкуствена кожа мека и нежна, изглажда бръчките и лесен за почистване. идеален за комерсиална употреба в салон за красота, СПА център или клиника, както и могат да бъдат използвани у дома или в офиса. ◥◣ [Добре произведено] Нашето винтажное салонное стол, изработени от пластове кожа с фини инсталация turner, водонепроницаемо, лесен за почистване, устойчив на абразия и надраскване; Всички стол оборудвано стандартни фитинги за определяне, висока якост устойчивост на износване. ◥◣ [Безгрижните покупки], 100% гаранция за качество, можете да сте сигурни в покупката.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.На облегалката на стола е направена от дърво, което има красива текстура, полезни за здравето и безвредно за околната среда.

Подробности

Те също купуват с този продукт