1 бр. кош за съхранение на яйца, Старомодна Кошница за съхранение на мишуры с капаци, Контейнери за Хляб, стойка за Кокоши яйца, Метален съд за Бонбони, Жично Титуляр ?
Ново

1 бр. кош за съхранение на яйца, Старомодна Кошница за съхранение на мишуры с капаци, Контейнери за Хляб, стойка за Кокоши яйца,

BGN 56.61

В магазина

Ваза за плодове във ферма : достатъчно място за съхранение на различни предмети и да ги поддържат в редКошница за кафе : може да се използва и като кошница за яйца в кухнята, или в ресторант.Кошница за съхранение на всички всячины : за съхранение на яйца, плодове и други продукти в кухнята.Кошница за съхранение на закуски : 【Ръчно рисувани фигури, ярки глазурованная повърхност】 Изкуствена ръчно рисувани модели и оригинално творчество ще ви различни впечатления от изненади; кошница за яйцата, изработени от висококачествена глина порцелан след высокотемпературного печене, тя е топла и нежна, i. Предпоставка включва 1 х кошница 1 x капак Характеристики -той е едновременно контейнер и украса, носейки удоволствие в кухнята, кошница за яйца.-Размер : Около 22,00 X19,50 X19,50 см / 8,65 X7,66 X7 кошница за зеленчуци.-Материал : Желязо титуляр за яйца-Мультяшная кокошка също ще стане идеално за декорация на вашия кухненско метална опаковка за яйца.-Тази кошница за яйца от желязна мрежа се извършва в селски фермер стил и представлява почти декорированный контейнер от неръждаема стомана.-Комбинация от вкара кошница и капак за пилета създава изискана и уникална кошница за партита с плодове.

Подробности

Те също купуват с този продукт