Количка За Тави на Салон за Красота Фризьорски Колички с Общо Предназначение Количка За Съхранение на Косата Фризьор, Спа Роликовая Количката, Количка За Обслужва?
Ново

Количка За Тави на Салон за Красота Фризьорски Колички с Общо Предназначение Количка За Съхранение на Косата Фризьор, Спа Роликовая

BGN 26.17

В магазина

★ И може да се използва не само като фризьорски салон количка, но и за съхранение на тоалетни принадлежности, козметика грим, играчки и така нататъкТова зависи от вас.Може да се използва във фризьорски салон, спалня, баня, дневна и килер. ★ На всяко ниво можете да поставите на различни стоки за вашите нужди.Което е много удобно и полезно.Подходящ за козметика, татуировщиков, майстори маникюр, козметика за домашни любимци и други професионални цели. ★ Лесен монтаж и демонтаж количка инсталира много просто, и всеки път, когато трябва да се измие количка, вие също можете да се разглобява без никакви усилия. ★ Печка и чекмеджета, изработени от висококачествени инженерни пластмаси.Корпус колички с дупки, много е стабилен, траен и здрав.Много лесен за почистване.И ние се засилват количка, и тя не ще бъде лесно да се разклати. ★ Ние се ангажираме да предоставяме на всички клиенти с отличен опит за пазаруване, ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да постигнем 100% удовлетвореност на клиента. ★ И може да се използва не само като фризьорски салон количка, но и за съхранение на тоалетни принадлежности, козметика грим, играчки и така нататък.Това зависи от вас.Може да се използва във фризьорски салон, спалня, баня, дневна и килер. ★ На всяко ниво можете да поставите на различни стоки за вашите нужди.Което е много удобно и полезно.Подходящ за козметика, татуировщиков, майстори маникюр, козметика за домашни любимци и други професионални цели. ★ Лесен монтаж и демонтаж количка инсталира много просто, и всеки път, когато трябва да се измие количка, вие също можете да се разглобява без никакви усилия. ★ Печка и чекмеджета, изработени от висококачествени инженерни пластмаси.Корпус колички с дупки, много е стабилен, траен и здрав.Много лесен за почистване.И ние се засилват количка, и тя не ще бъде лесно да се разклати. ★ Ние се ангажираме да предоставяме на всички клиенти с отличен опит за пазаруване, ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да постигнем 100% удовлетвореност на клиента.

Подробности

Те също купуват с този продукт