Масажът легло Gaoyuhong LJHA, Преносим разтегателен диван за красота Рейки Масажът Легло за спа Педикюр с Регулируема височина, Масажна маса 4 Цвята (Цвят: стил 3)
Ново

Масажът легло Gaoyuhong LJHA, Преносим разтегателен диван за красота Рейки Масажът Легло за спа Педикюр с Регулируема височина,

BGN 2.00

В магазина

▲ Регулируема масажна легло може да бъде премахнат в 48-75 см, за да се гарантира най-удобна поза за масажисти и клиенти ▲ Висок клас комфорт - Използвайте висококачествена изкуствена кожа, водоустойчива, износостойкую и устойчива на компресия, предоставяне на клиентите на максимален комфорт. ▲Комфорт сложи ръка върху подлакътника, за да се намали умората. ▲ Мултифункционалност - Масажна маса се адаптира към пози за различни поводи - масаж, козметика, нанасяне на татуировки, акупунктура, педикюр и създаване на аура - за максимален комфорт и уют. ▲ Сгъваема конструкция - Тази косметичка бързо и лесно се сгъва и може да издържа на товар от 230 кг. ▲ Регулируема масажна легло може да бъде премахнат в 48-75 см, за да се гарантира най-удобна поза за масажисти и клиенти. ▲ Висок клас комфорт - Използвайте висококачествена изкуствена кожа, водоустойчива, износостойкую и устойчива на компресия, предоставяне на клиентите на максимален комфорт. ▲Комфорт сложи ръка върху подлакътника, за да се намали умората. ▲ Мултифункционалност - Масажна маса се адаптира към пози за различни поводи - масаж, козметика, нанасяне на татуировки, акупунктура, педикюр и създаване на аура - за максимален комфорт и уют. ▲ Сгъваема конструкция - Тази косметичка бързо и лесно се сгъва и може да издържа на товар от 230 кг. ■За продукта ■ Всеки професионален масажист разбира значението на комфорт на клиента.Тази масажна легло гарантира, че ще получите удоволствие от комфортен и уникален масаж.Масажен разтегателен готов за употреба, тя може лесно да се отвори и се сгъва само за няколко секунди.Благодарение на бързата и лесна система за сгъване на масажна маса е идеален за компактно съхранение или транспортиране.

Подробности

Те също купуват с този продукт