PRETYZOOM 6шт Прозрачни Пластмасови кутии подарък за опаковане на бонбони квадратни кутии за шоколадови бонбони, кутия за съхранение на шоколадови бонбони, Кутии за по?
Ново

PRETYZOOM 6шт Прозрачни Пластмасови кутии подарък за опаковане на бонбони квадратни кутии за шоколадови бонбони, кутия за съхранение

BGN 0.33

В магазина

Кутия за кексчета : Напълнете любимите бонбони, шоколад, декорации, за да направи изненада за вашите гости и приятелиКонтейнери за кифли : Елегантен правоъгълен дизайн във формата на бантика ги прави идеални за украса на коледни партита.Прозрачни кутии за печене : можете да ги напълни с малки подаръци за вашите приятели за рожден ден, Коледа, свети Валентин, сватба и т., Пластмасова кутия за понички : Напълнете любимите бонбони, шоколад, бижута, декорации, за да направи изненада за вашите гости и приятели.Кутия за подарък, за партита : Напълнете я с различна сладкиши, шоколади, козметика, малки декорации и аксесоари за облекло, изделия ръчна изработка и различни аксесоари за вашите гости.Пратката включва 60 x кутии за шоколадови бонбони Характеристики - Цвят : прозрачен. - Кутии за подаръци за партита ще съдържа разнообразни лакомства, награди и сувенири за партита за вашите гости. - Материал : PVC. - Лесен, прозрачен дизайн, идеален за сватбени партита, Коледа, Хелоуин и други случаи. - Напълнете любимите бонбони, шоколад, декорации, за да направи изненада за вашите гости и приятели. - Леки, нежни кутии с шоколадови бонбони за партита за Коледа или парти.

Подробности

Те също купуват с този продукт