Болт TangMiGe на ковше трактора, 2-инчов приемник, 2 Приемник буксировочного устройства, 5/8 Отвор за закрепване сцепного устройства, Прикачното устройство на ремаркето ?
Ново

Болт TangMiGe на ковше трактора, 2-инчов приемник, 2 Приемник буксировочного устройства, 5/8 Отвор за закрепване сцепного устройства,

BGN 2.33

В магазина

Tang Mi Ge - бързо развиващ се доставчик на авточастиНие доставяме широка гама от висококачествени OEM-заместители и модифицирани части.Като една от компаниите за производство на автомобилни части с иновативните си способности, ние притежаваме много патенти.Ние открихме 18 офиси по целия свят и нашите клиенти се намират в много страни и региони по целия свят.За да предоставят на автолюбителям по-безопасно, по-щастливо и страстен шофиране, ние ще се стремим да въвеждат иновации и насърчаване на авточасти напред!.Прикачното устройство на ремаркето клас 3, МАКСИМАЛНА ТОВАРОНОСИМОСТ ТЕГЛЕНЕ 12 000 паунда. 2" приемник има квадратна дупка с размер 2 инча, на 2 инча.Приемник сцепного устройство на ремаркето добре се съчетава с буксировочным ключалка с диаметър 5/8 инча и стопорным штифтом за закрепване на товара или буксировочных котви. 【Приемник с 2—инчов кофа за трактори】 - Приемник, с 2-инчов кофа за трактори, 2-инчов приемник за буксировочного устройство е идеалното допълнение към вашия трактору за любителите на ферми.Отличен за прислуга работи, изискващи прицепных устройства.например, лодка, бусове, ремаркета, аксесоари за къмпинг и т., Вие винаги ще намерите работа за 2-инчов приемник!. 【Висококачествени материали】 — 2 "приемник с отвор за закрепване 5/8".Значително увеличава силата централната част на кофа.Дизайн, заварени Миг.Изработен е от високо кована стомана отвътре и защитени отвън двойни слоеве поцинковане и прахово покритие. 【Спецификация】— Прикачното устройство на ремаркето клас 3, МАКСИМАЛНА ТОВАРОНОСИМОСТ ТЕГЛЕНЕ 12 000 паунда. 2" приемник има квадратна дупка с размер 2 инча, на 2 инча.Приемник сцепного устройство на ремаркето добре се съчетава с буксировочным ключалка с диаметър 5/8 инча и стопорным штифтом за закрепване на товара или буксировочных котви. 【Сигурност и надеждност】— В продукта се използват болтове Gade 10.Дължина на болта : 2,2 инча. Висококачествено оборудване е включено в комплекта на доставката. Стопорные ядки помагат за подобряване на стабилността по време на работа.Можете да го инсталирате на кофи за трактори, камиони и т. с помощта на болтове. 【Лесна употреба】 — за инсталация са предвидени 4 болта и гайки.Идеален инструмент за по-лесно плъзгане или повдигане.Също като приемник подходящ за кофа трактор, на колата, UTV, камион. 【Приемник с 2—инчов кофа за трактори】 - Приемник, с 2-инчов кофа за трактори, 2-инчов приемник за буксировочного устройство е идеалното допълнение към вашия трактору за любителите на ферми.

Подробности

Те също купуват с този продукт