Раница от нетъкан текстил с графити, 20 опаковки, Торби за Многократна употреба за Партита в стила на животни с Едностранно принтом ZiQilin, за детски Рождени Дни, Раниц?
Ново

Раница от нетъкан текстил с графити, 20 опаковки, Торби за Многократна употреба за Партита в стила на животни с Едностранно принтом

BGN 9.59

В магазина

【Предпоставка включва 】 : 20 броя подарък пакетиЯсен фигура благодарение на технологията на дигитален печат с висока разделителна способност.Популярни мультяшные динозаврите/еднорози/заключване/параход / риба. 【Качествен материал】 : Изработен е от висококачествен нетъкан текстил, без мирис и за еднократна употреба.Чанти с завязками многофункционални и за детски партита. 【Перфектен размер 】 : 11 " x 14 инча /28 см x 35,5 см скъпа мультяшная тема е популярна при малки деца, става голям хит на вашето парти. 【Направено за децата】 : Насладете се на процеса на colorization ръцете си с помощта на маркери, или с цветни моливи.Децата могат да colorize мультяшные пакетчета с бонбони в съответствие със своето въображение, и децата се насърчават за да се справят с избора на цветове и практикуват използването на писалки.Забавна игра за детски партита по повод рождения ден. 【Широкото използване на】 : чудесно за детски партита по повод рожден ден, подаръци за Свети Валентин, на класната стая, вечерни подаръци за деца, мешочков за бонбони за Хелоуин, коледа чанти, чанти за дарения, художествени тематични партита, занаяти за малки деца, на деня, семейни подаръци. 【Предпоставка включва 】 : 20 броя подарък пакети.Ясен фигура благодарение на технологията на дигитален печат с висока разделителна способност.Популярни мультяшные динозаврите/еднорози/заключване/параход / риба. 【Качествен материал】 : Изработен е от висококачествен нетъкан текстил, без мирис и за еднократна употреба.Чанти с завязками многофункционални и за детски партита. 【Перфектен размер 】 : 11 " x 14 инча /28 см x 35,5 см скъпа мультяшная тема е популярна при малки деца, става голям хит на вашето парти.

Подробности

Те също купуват с този продукт