Кладбищенские Цветя, Цветя Съчувствие, Изкуствени Копринени Цветя За Гроба, Спомен Цветя За Украса На Гробове, Ковчези Или Паметници. Възпоменателен Ден, Ден на май
Ново

Кладбищенские Цветя, Цветя Съчувствие, Изкуствени Копринени Цветя За Гроба, Спомен Цветя За Украса На Гробове, Ковчези Или Паметници.

BGN 0.67

В магазина

ВНИМАТЕЛНО ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН И ПРОИЗВОДСТВО - кладбищенские цветя на пръв поглед изглеждат изящно и реалистичноВсички букети са ръчно изработени с педантичен внимание към детайла, цветя, подбрани с високо качество, на всеки ъгъл изглежда красиво.Кладбищенские цветя ще донесе известно утешение на хората, за които сте отегчен.БУКЕТ С ВАЗА - Ваза представлява пълен комплект, няма нужда да купувате друга, разбира се, можете да използвате своя собствена ваза.Им е много удобно да се ползват, просто поставете го в почвата.РАЗМЕР на - Продукта в напълно максимизиран : 14 "x 9,8"W x 9,8"D. ПРОСТО В ГРИЖА - тя е красива, като истинска цвете, но не се нуждае от специални грижи.На него няма да се отрази лошо време, дъжд, сняг или вятър, и той може да остане непроменен и реалистично в рамките на няколко месеца.ПОДХОДЯЩ за всички видове годишнини - подходящи за декорация на надгробни камъни за ден на памет, Ден на майката, Ден на бащата или на "Свети Валентин". Изискани и реалистични, те са внимателно проектирани и произведени, подбрани висококачествени цветя, детайли са много добри, и на всеки ъгъл красив.Букет с ваза Ваза представлява пълен комплект, няма нужда да купувате друга, разбира се, можете да използвате своя собствена ваза.

Подробности

Те също купуват с този продукт