Кухненски Сливи за мивка, Стенни полк, Стенни, за да Спални, Украса за стаите в Занаяти и Гъби, Съчетани с Рафтове в селски стил, Подвесная Смола за баня, Плаващ лихве?
Ново

Кухненски Сливи за мивка, Стенни полк, Стенни, за да Спални, Украса за стаите в Занаяти и Гъби, Съчетани с Рафтове в селски стил,

BGN 1.00

В магазина

?【Специални】 Цветове могат да се различават от снимкиВсяка Гъба Предлага Ръчно, И Той Е Уникален.Няма две еднакви Гъби!. ?【Здрав】 Плаващи рафтове за монтиране на стената.Определяне на подходяща както за гипсокартон, дърво, така и бетонни стени.Необходими Аксесоари са включени в комплекта.Подвесная полк за гъби. ?【Многофункционален】 Можете да поставите тук своите бижута, ключове, портфейл, часовници, слушалки, аксесоари, сапун, ръкавици, щипки за коса!Стенен висящи рафтове може да се използва и за по-малки стайни растения. Средната закачалка за сушене на ръкавици 7,5 см., поставка за съдове, Кухненски рафтове, Простор за готвене, поставка за съдове от неръждаема стомана.Кухненски сливи за мивка, стенни полици за спални, украса за стаите в ръкоделието и гъби, Съчетани с рафтове в селски стил, подвесная стойка за зеленчуци от смола за баня, плаващ на кухненски багажник?【Многофункционален】 Можете да поставите тук своите бижута, ключове, портфейли, часовници, слушалки, аксесоари, сапун, ръкавици, щипки за коса!Стенен висящи рафтове може да се използва и за по-малки стайни растения.?【Размер】 Размери винаги са приблизителни, тъй като всяка гъба е направена индивидуално ръчно, и точно повторение.

Подробности

Те също купуват с този продукт