Високоскоростна карта памет, 8 GB, клас 10 SDHC карта За ЦИФРОВ ФОТОАПАРАТ CASIO EX-S5 EX-S6. Идеален за висока скорост на заснемане и видео във формат HD. Идва с горещи предложен?
Ново

Високоскоростна карта памет, 8 GB, клас 10 SDHC карта За ЦИФРОВ ФОТОАПАРАТ CASIO EX-S5 EX-S6. Идеален за висока скорост на заснемане

BGN 11.76

В магазина

Висока скорост на трансферДостигне максимална ефективност.Префект за снимане във формат HD и киносъемке.Четец на карти с памет All in one с елегантен и уникален дизайн Hot deals 4 less ще ви помогне да прехвърлите вашите филми и снимки на вашия лаптоп или настолен компютър.Доживотна гаранция.Карта SDHC капацитет от 8 GB предлага висока скорост на трансфер на данните и по-голяма капацитет, което е оптимално за употреба с най-модерни мултимедийни устройства, съвместими с SDHC.Използвайте максимално потенциала на вашето устройство със скорост 10 клас за съхранение и трансфер на снимки и видео.Голям капацитет на паметта в комбинация с увреждания висока скорост на последователно четене осигуряват висока производителност.Карта SDHC идеален за снимки с висока резолюция и запис на HD видео и висока скорост на последователно снимане в бързи движения.

Подробности

Те също купуват с този продукт