8 мл Преносим Мини-Спрей Парфюм, Празен многократна употреба Пътен Флакон-Спрей Парфюм, Изискан Спрей Тънка Мъгла за жени и Мъже, 6 Опаковки (Розово + Синьо)
Ново

8 мл Преносим Мини-Спрей Парфюм, Празен многократна употреба Пътен Флакон-Спрей Парфюм, Изискан Спрей Тънка Мъгла за жени и Мъже,

BGN 5.63

В магазина

【Красив】 флакон-спрей за парфюми е розов и син цвят, който е много приятен и елегантен, удобен за носене на бутилка 【Лесна употреба 】 : Завъртете капака по посока на часовниковата стрелка, и распылительная наставка ще излезе и ще бъде готов за употреба, завъртете капака в обратна посока, за да извлечете дюза. 【Дизайн без капачка】 Това флакон с джобен размер, който може да се върти, като луксозно червило, само с една ръка.Не се губи делото, отговарящи на всички нужди на външно приложение. 【ЗАПЕЧАТАНИ КОНСТРУКЦИЯ】 За защита от течове подобрена версия на "скрита спрей дюза" предотвратява случайното разсейване. 【Широко се използва】 В него се съдържа съвсем малко любимата си течна емулсия, като например различни одеколони, тонер, спиртосодержащие течност и т.

Подробности

Те също купуват с този продукт