Украса на градината на Семейния Вещи MABES WAREHOUSE Изкуствени Водни Растения - Аквариум Пластмасови Растения за Аквариум, Декоративен Орнамент за Ландшафтен дизайн за ?
Ново

Украса на градината на Семейния Вещи MABES WAREHOUSE Изкуствени Водни Растения - Аквариум Пластмасови Растения за Аквариум, Декоративен

BGN 0.67

В магазина

? ВИСОКО качество - Изработени от висококачествена пластмаса, няма да се отрази на аквариумаТези изкуствени растения за аквариум, са съставени от различни цветове и форми, напълно подходящи за аквариуми и декорация на аквариуми, което прави вашия аквариум пълен с жизненост и по-красиви. ? ЯРКИ ЦВЕТОВЕ - Изживейте аквариумный декор с помощта на тези ярки изкуствени растения, добавете смел скок цветове, за да украсят своя аквариумный пейзаж.Реалистичен украшение от водни растения ще ви даде усещането за водни растения, в които тече вода. ? МЕКИ и трайни - тези пластмасови растения аквариум меки и няма да навредят на рибата, те не выцветут и не замърсяват водата, което ще осигури риби комфортна и чиста среда. ?️ НИСКИ ЕКСПЛОАТАЦИОННИ РАЗХОДИ - ЗА разлика от живи растения, тези изкуствени растения от пластмаса не се нуждаят от специално осветление и други основания.Те няма да умрат, не растат прекалено големи, не стават занемарено и непривлекателни.те ще останат красиви сезон след сезон. ? ЕСТЕСТВЕНА СРЕДА - Възпроизвеждайте от естествената среда, се удря в резервоара, вие дори не може да се каже, че той е направен от пластмаса.Вашите рибки ще се насладите на околната среда, която осигуряват тези високи растения.Те могат да плуват и да се крият в листата. ? ВИСОКО качество - Изработени от висококачествена пластмаса, няма да се отрази на аквариума.Тези изкуствени растения за аквариум, са съставени от различни цветове и форми, напълно подходящи за аквариуми и декорация на аквариуми, което прави вашия аквариум пълен с жизненост и по-красиви. ? ЯРКИ ЦВЕТОВЕ - Изживейте аквариумный декор с помощта на тези ярки изкуствени растения, добавете смел скок цветове, за да украсят своя аквариумный пейзаж.Реалистичен украшение от водни растения ще ви даде усещането за водни растения, в които тече вода. ? МЕКИ и трайни - тези пластмасови растения аквариум меки и няма да навредят на рибата, те не выцветут и не замърсяват водата, което ще осигури риби комфортна и чиста среда. ?️ НИСКИ ЕКСПЛОАТАЦИОННИ РАЗХОДИ - ЗА разлика от живи растения, тези изкуствени растения от пластмаса не се нуждаят от специално осветление и други основания.

Подробности

Те също купуват с този продукт