Салонное стол Хидравлично Стол за бизнес или дом, Коса Стол За Стайлинг на Коса, Коса стол Хидравлично Салонное Стол със завъртане на 360 °, Регулируема по височина К?
Ново

Салонное стол Хидравлично Стол за бизнес или дом, Коса Стол За Стайлинг на Коса, Коса стол Хидравлично Салонное Стол със завъртане

BGN 46.86

В магазина

◥◣ [Безгрижните покупки], 100% гаранция за качество, можете да сте сигурни в покупкатаАко имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа. [Въртящо се кресло на 360 градуса] : Grooming стол може да се върти на 360 градуса и може да се разреши, под всякакъв ъгъл, което ви позволява удобно да отслаби натиска по време на въртене. [Надеждно качество] : Повърхността на фризьорски столове са изработени от полиуретанова материал, удобна кожа, водоустойчив и лесен за почистване.Изработен е от лесно моющейся пяна с висока плътност с добра пропускливост на въздуха. [Удобна седалка] : Седалка фризьорски столове, обтянутое изкуствена кожа, PVC, безвредно за кожата и пропуска въздух, както и износостойко и лесен за почистване.Освен това, с гъба с висока плътност, тя е мека и много еластичен. ◥◣ [Добре произведено] Нашето винтажное салонное стол, изработени от пластове кожа с фини инсталация turner, водонепроницаемо, лесен за почистване, устойчив на абразия и надраскване; Всички стол оборудвано стандартни фитинги за определяне, висока якост устойчивост на износване. ◥◣ [Безгрижните покупки], 100% гаранция за качество, можете да сте сигурни в покупката.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа. [Въртящо се кресло на 360 градуса] : Grooming стол може да се върти на 360 градуса и може да се разреши, под всякакъв ъгъл, което ви позволява удобно да отслаби натиска по време на въртене.

Подробности

Те също купуват с този продукт