Стойки за телевизори QTBH Универсална поставка за телевизор Монтиране на стена за телевизор с шест рычагами Выдвижное за определяне на телевизия за повечето телеви?
Ново

Стойки за телевизори QTBH Универсална поставка за телевизор Монтиране на стена за телевизор с шест рычагами Выдвижное за определяне

BGN 13.87

В магазина

Универсална поставка за телевизор, подходящ за повечето модели телевизори, здрав и дълъг живот ▶ Нашия скоба за закрепване на телевизора подходящ за повечето 32-60-инчови телевизори с плосък екран LED LCD OLED и издържа тегло до 77 килограма.Съвместим с размери до VESA400 ×400 мм. ▶ Наклонете телевизор напред на 20 градуса, за да намалите отблясъци за по-добро гледане, завийте на tv + /- 45 °, за да се осигури различни позиции за гледане. ▶ Увеличете тази поставка за телевизор до 15,7 инча, за да се насочи телевизор там, където искате, махнете до 3.0 инча, за да придава на компактен вид. подравняване на +/- 3 ° c след инсталация за максимална гъвкавост на инсталацията. ▶Стенен тип може да се върти и накланя и има 6 шарнирных лоста.Монтиране на стена за телевизор изработена от висококачествена студено валцувани стоманени с висока степен на сигурност, че може да гарантира сигурността на вашия телевизор и семейството.Универсална поставка за телевизор, подходящ за повечето модели телевизори, здрав и дълъг живот. ▶ Нашия скоба за закрепване на телевизора подходящ за повечето 32-60-инчови телевизори с плосък екран LED LCD OLED и издържа тегло до 77 килограма.Съвместим с размери до VESA400 ×400 мм. ▶ Наклонете телевизор напред на 20 градуса, за да намалите отблясъци за по-добро гледане, завийте на tv + /- 45 °, за да се осигури различни позиции за гледане. ▶ Увеличете тази поставка за телевизор до 15,7 инча, за да се насочи телевизор там, където искате, махнете до 3.0 инча, за да придава на компактен вид. подравняване на +/- 3 ° c след инсталация за максимална гъвкавост на инсталацията. ▶Стенен тип може да се върти и накланя и има 6 шарнирных лоста.Монтиране на стена за телевизор изработена от висококачествена студено валцувани стоманени с висока степен на сигурност, че може да гарантира сигурността на вашия телевизор и семейството.

Подробности

Те също купуват с този продукт