SAWQF Стик за упражнения, фитнес нож, Домашен Фитнес зала за йога, за тренировка на тялото, Превръзка за повърхността на коремната кухина, гребец (Цвят: E, размер: 1)
Ново

SAWQF Стик за упражнения, фитнес нож, Домашен Фитнес зала за йога, за тренировка на тялото, Превръзка за повърхността на коремната

BGN 0.67

В магазина

Естествен латекс здрави и много еластичниРазнообразие от цветове - за задоволяване на различни нужди.Силова тренировка - Ефективно подобрява мускулите, физическата активност и гъвкавост.Лесен за носене, както у дома, така и навън.Упражнения прорабатывают ръцете, краката и гърба. дръпнете стомаха.Естествен латекс здрави и много еластични.Разнообразие от цветове - за задоволяване на различни нужди.Силова тренировка - Ефективно подобрява мускулите, физическата активност и гъвкавост.Лесен за носене, както у дома, така и навън.Упражнения прорабатывают ръцете, краката и гърба. дръпнете стомаха.Естествен латекс, здрав и высокоэластичный, разнообразие от цветове, за да отговарят на различни нужди при силови тренировки - Ефективно подобрява мускулите, физическата активност и гъвкавост.Удобен за носене у дома или на открито упражнения прорабатывают ръцете, краката и гърба. дръпнете стомаха Размери : Широчина-5 см, дължина се регулира на 1,5 м. В комплекта са включени : 1 * эспандер Забележки : поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж се дължи На разликите между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.

Подробности

Те също купуват с този продукт