Титуляр паста за зъби Cabilock Електрически Четки за Зъби Мини-Титуляр на четка за зъби на Притежателя на четка за зъби За Баня Държач на Главата Електрическа четка за ?
Ново

Титуляр паста за зъби Cabilock Електрически Четки за Зъби Мини-Титуляр на четка за зъби на Притежателя на четка за зъби За Баня

BGN 2.50

В магазина

?ОРГАНАЙЗЕР ЗА ЧЕТКИ ЗА ГРИМ можете да Го поднесе като подарък, с минимални разходи, с множество приложения ?ЕДИНИЧЕН ПОСТАВКА ЗА ДИСПЛЕЯ Можете да запазите всичко необходимо под ръка, без никакви проблеми и е много удобен за използване. ?ТЕНИС на притежателя за КАРАНДАШНЫХ ЩЕКИ Има специални отвори за закрепване и съхранение на различни четка за зъби.Глазура се получава гладка и нежна, като подчертава Текстурата. ? ТИТУЛЯР за СЪХРАНЕНИЕ на ЧЕТКИ за ГРИМ на Този държач за четка за зъби в банята има обикновен външен вид и красива декорация.Четки за зъби внимателно изложени, тяхното лесно да се заеме със себе си. ?ОРГАНИЗАТОР на АРТИСТИЧНИ ЧЕТКИ, Изработени от висококачествен материал, който е подходящ за продължителна употреба.Описание Изискан външен дизайн и практичен държач за четка за зъби - гигиеничное решение за вашата четка за зъби.Е изработена от материали. и можете да поддържате чисти.Основата на тази четка за зъби трайно, която ви позволява да съхранявате четка за зъби в по-чист и гигиеничном формата.Характеристики - Цвят : черен-Материал : Размер : 5.65 инча, - е Изработен от висококачествен материал, който е подходящ за продължителна употреба.

Подробности

Те също купуват с този продукт