WIONC Четка за Тоалетна Креативна Дръжка от Неръждаема Стомана с Меки Коси с Долната Канавкой Четка за Тоалетна Четка за Баня (Цвят: D)
Ново

WIONC Четка за Тоалетна Креативна Дръжка от Неръждаема Стомана с Меки Коси с Долната Канавкой Четка за Тоалетна Четка за Баня (Цвят:

BGN 3.33

В магазина

Материал за защита на околната среда, сигурен, здрав и издръжлив почистване на 360 ° без задънена улица, може да се използва в различни условия, удобен за ежедневно почистване.Дизайн на четка за зъби, чистота и хигиена на живот ще стане по-добре, ако ще да сте.Подвешивание и кацане с двойна употреба, не заема на земята. паста здрава, носеща способност на висока и може да се поставят по желание, не пада.Дезинфекция се случва лесно, а тоалетната чиния, остава чиста, като нова. Материал за защита на околната среда, сигурен, здрав и издръжлив. почистване на 360 ° без задънена улица, може да се използва в различни условия, удобен за ежедневно почистване.Дизайн на четка за зъби, чистота и хигиена на живот ще стане по-добре, ако ще да сте.Подвешивание и кацане с двойна употреба, не заема на земята. паста здрава, носеща способност на висока и може да се поставят по желание, не пада.Дезинфекция се случва лесно, а тоалетната е чиста, като нова. Материал за защита на околната среда, сигурен, здрав и издръжлив. почистване на 360 ° без задънена улица, може да се използва в различни условия, подходящ за ежедневно почистване.Дизайн на четка за зъби, чистота и хигиена на живот ще стане по-добре, ако ще да сте.Подвешивание и кацане с двойна употреба, не заема на земята.

Подробности

Те също купуват с този продукт