Поставяне и монтиране на BoxWave са Съвместими с Yezz Go 1 (поставяне и монтиране на BoxWave) - Поставка за селфи RingLight, Прибиращ се дръжка за селфи-стик с околовръстен подсветк?
Ново

Поставяне и монтиране на BoxWave са Съвместими с Yezz Go 1 (поставяне и монтиране на BoxWave) - Поставка за селфи RingLight, Прибиращ

BGN 15.97

В магазина

? [ВКЛЮЧЕН] Поставка Box Wave и планина, съвместими с Yezz Go 1 Всичко е въпрос на светлина!Стани интернет-звезда с по-ярки селфи и видеоклипове!Включва 2 кръгови лампа за създаване на привлекателен блясък - имате възможност да използвате една, две или нито една околовръстен лампа за равномерно светене портретных снимки и клипове. ? [ИДЕАЛНА засаждане на] Доброто и регулируема скоба осигурява на вашето Go 1 на сигурно място за почивка, като в същото време вмещая телефон почти всеки друг размер. ? [BLUETOOTH] и Дистанционно снимане чрез Bluetooth ви позволява да правите снимки, дори не се държи за Go 1 или Selfie Pod!. ? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставка за селфи може да отиваме все по-далеч до 1,3 метра. ✌ [ДВОЙНА ФУНКЦИЯ] Правете снимки и видеоклипове с помощта на функция прибиращ се селфи-стик, или КОНВЕРТИРАЙ го в статив за пълно стабилизиране, без помощта на ръцете. ? [ВКЛЮЧЕН] Поставка Box Wave и планина, съвместими с Yezz Go 1. Всичко е въпрос на светлина!Стани интернет-звезда с по-ярки селфи и видеоклипове!Включва 2 кръгови лампа за създаване на привлекателен блясък - имате възможност да използвате една, две или нито една околовръстен лампа за равномерно светене портретных снимки и клипове. ? [ИДЕАЛНА засаждане на] Доброто и регулируема скоба осигурява на вашето Go 1 на сигурно място за почивка, като в същото време вмещая телефон почти всеки друг размер. ? [BLUETOOTH] и Дистанционно снимане чрез Bluetooth ви позволява да правите снимки, дори не се държи за Go 1 или Selfie Pod!. ? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставка за селфи може да отиваме все по-далеч до 1,3 метра.

Подробности

Те също купуват с този продукт