Поставяне и монтиране на BoxWave са Съвместими с ZTE Nubia Red Magic 7 (поставяне и монтиране на BoxWave) - Поставка за селфи RingLight, Прибиращ се дръжка за селфи-стик с околовръстен по?
Ново

Поставяне и монтиране на BoxWave са Съвместими с ZTE Nubia Red Magic 7 (поставяне и монтиране на BoxWave) - Поставка за селфи RingLight,

BGN 17.97

В магазина

? [Комплект] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с ZTE nubia Red Magic 7 Всичко е въпрос на светлина!Стани интернет-звезда с по-ярки селфи и видеоклипове!Включва 2 кръгови лампа за създаване на привлекателен блясък - имате възможност да използвате една, две или нито една околовръстен лампа за равномерно светене портретных снимки и клипове. ? [ИДЕАЛНА засаждане на] Доброто и регулируема скоба осигурява на вашето nubia Red Magic 7 безопасно място за отдих и почивка, като в същото време вмещая телефон почти всеки друг размер. ? [BLUETOOTH] и Дистанционно снимане чрез Bluetooth ви позволява да правите снимки, дори не се държи за nubia Red Magic 7 или Selfie Pod!. ? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставка за селфи може да отиваме все по-далеч до 1,3 метра. ✌ [ДВОЙНА ФУНКЦИЯ] Правете снимки и видеоклипове с помощта на функция прибиращ се селфи-стик, или КОНВЕРТИРАЙ го в статив за пълно стабилизиране, без помощта на ръцете.Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с ZTE nubia Red Magic 7. Искате ли да стане интернет-сензация?Представяме Ring Light Selfie Pod в комплект с две универсални кольцевыми лампи, които осигуряват приятна светлина за осветяване на всяко съоръжение на вашия селфи.

Подробности

Те също купуват с този продукт