Г-н и г-жа Фон за Булчински Душ Сватба Парти Фон За Снимки Годеж Церемония по бракосъчетание на Младоженеца и Булката Снимка Фон Бъдещата Булка Бяло Цвете Цвете Бан?
Ново

Г-н и г-жа Фон за Булчински Душ Сватба Парти Фон За Снимки Годеж Церемония по бракосъчетание на Младоженеца и Булката Снимка Фон

BGN 22.09

В магазина

Размер и материал : 10x8 фута, дигитален печат с висока резолюция за реалистични изображенияВинил фон Econ - здрав, рипстоп, безшевни, преносим, лек, сгъваем, не е водоустойчив.Моля, настройка : ние можем да персонализирате всеки размер за вас или отпечатате вашето собствено изображение като фон.Моля, изпратете ни вашите подробна информация за тунинг чрез.Ние ще ви изпратим проба на изображението, за да потвърдите.След като потвърдите проба на изображение, ние ще ви изпратим данни на потребител линк за поръчка.Широко приложение : Този фон за снимане могат да се използват като зимни коледно парти (детски душ, сватба за младоженци, рожден ден, празник, кръщенета, абитуриентски бал, пенсиониране и т. Други видове приложения (тапети, пердета, завеси, покривки за маса, начало декор, и т. Професионална фотография (препоръчително да се купуват полиестер материал). Не е водоустойчив.Не изплакнете с вода. Само фон, без стойка; стоки ще бъдат изпратени в сгънат вид. За фиксиране се препоръчва използването на скоби, пирони или скоч. За удобство на транспорта и опаковката, тези среди ще бъдат изпратени в сгънат вид, са възможни някои заломы.Моля, прогладьте обратна посока (не е страна с цифри) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, сложете суха кърпа между фон и желязо.Сервизно обслужване : Ако имате някакви проблеми с инсталацията и качеството на продукта, моля, незабавно уведомете ни, смятаме ги за вас възможно най-скоро и ще ви предоставим най-доброто следпродажбено обслужване, докато не сте доволни. Изработен от висококачествен винил плат, сгъваем, лек и издръжлив. С висока разделителна способност, липсата на размисъл, добра точност на цветовете, добър художествен ефект.

Подробности

Те също купуват с този продукт