K & F Concept 86 мм ND1000 (10-стъпка филтър с фиксирана неутрална плътност) ND филтър за обектив, 28 многослойни покрития, Водоустойчив, устойчив на надраскване, супертонкий за ?
Ново

K & F Concept 86 мм ND1000 (10-стъпка филтър с фиксирана неутрална плътност) ND филтър за обектив, 28 многослойни покрития, Водоустойчив,

BGN 0.33

В магазина

Този филтър 10 спира фиксирана корекция на експозицията филтър неутрална плътност, а не е променлива 【Функцията на ND Filter】 Намаляване на броя на светлината на 10 спирки, инструмент продължително излагане помага за постигане на ниски скорости на затвора за употреба при заснемане на движещи се обекти, като например водопади, създавайки ефект, като коприна повърхност на течаща вода. 【Материал премиум-клас】 Този филтър за обектив ND1000 е изработен от вносни японски оптично стъкло AGC, коефициент на отражение 0,2%, без цветно леене; Рамка от авиационен алуминиева сплав, супертонкая и лесно, което позволява да се избегне виньетирования на широкоугольном леща.Сверхпрочная рамка, осигуряваща трайност и предотвратяване на заглушаване. 【Нанометровые покритие】 Гидрофобное, устойчиво на надраскване, антирефлексно зелено покритие, ефективно предотвратява попадането на масло, пръстови отпечатъци, драскотини, предпазва ценен обектива на камерата. 【28 многослойни покрития】 Процеса на нанасяне на многослойни покрития потиска отблясъци, отражения и отблясъци и увеличава светлинната пропускливост; ефективно намалява отражението на светлината от повърхността и подобрява качеството на изображението. 【Забележка】 Фиксиран nd филтър 86 мм и може да се използва само на обектива 86 мм, моля, проверете размера на обектива, преди да поръчате, този номер винаги се предшества от символа "о" (диаметър).Нови и стари парцел се изпращат на случаен принцип.Препоръчително е да го използвате в екстремни слънчеви дни, запис при движение на вода на слаб затворе.

Подробности

Те също купуват с този продукт