Рутер easyWISP EZ-1000G с контрол на достъпа до мрежата е с пропускателна способност на глобалната мрежа 1 Gb / s и безплатен акаунт за управление на РЪКОЙКА.
Ново

Рутер easyWISP EZ-1000G с контрол на достъпа до мрежата е с пропускателна способност на глобалната мрежа 1 Gb / s и безплатен акаунт

BGN 0.67

В магазина

? Ви позволява да създадете няколко тарифни планове за абонати (на нивата на ефективност на разходите)Фиксиран широколентов достъп до и след заплащане на абонаментна такса с ежеседмично сметки, предизвестие за освобождаване и изключване на просрочени плащане. ? Генериране на кода за достъп и идентификация за лица, които не са абонати на мобилен широколентов достъп.Детекция и аларма за бедствие easy WISP и абонатна линия за предаване на данни. ? CRM-портал, който абонати използват за достъп до данните на акаунта и изпращане на неприятни подкрепа.Категория на отчети, включително фактуриране, поддръжка, данни за трафика и подкрепа. ? WAN 1, RJ-45 Gb, LAN1, LAN2, LAN3, LAN4, RJ-45 Gb. ? 12-волтов режим на работа, надежден и подходящ за монтаж в шкаф с башенным оборудване или NOC.Рутер за управление на достъпа easy WISP EZ-1000 G има пропускателна способност на глобалната мрежа 1 Gbit/в. Тя включва БЕЗПЛАТНА система за управление на EZ-Cloud РЪКОЙКА.Изключително популярно в страните с развиващи се икономики, такива като Латинска Америка, Карибите и Африка, където оперативните разходи са проблем, тъй като easy WISP елиминира месечни плащания.

Подробности

Те също купуват с този продукт