EGEN Genshin Шок Холщовая чанта, Чанта за пазаруване с аниме герои от анимационни филми 42 см * 33 см, за Многократна употреба за Хранителни стоки чанти, подходящи за подаръ?
Ново

EGEN Genshin Шок Холщовая чанта, Чанта за пазаруване с аниме герои от анимационни филми 42 см * 33 см, за Многократна употреба за

BGN 3.33

В магазина

ПамукЗакопчалката с капак. Уникален дизайн : Холщовая чанта вдъхновена от членовете на Genshin Impact и е оформена в стила на Таро.Информация За размерите : 13x16,5 инча/33x42 см аниме холщовая чанта.Ние ви предлагаме 23 ролята на избор.Високо качество на произведения на изкуството : всички изображения, Отпечатани на висококачествена принтер с помощта на напреднали технологии.Висококачествен памучен плат, здрав и устойчив на износване добра устойчивост на бръчки и издръжливост, за да я лесно выцветить. многократна употреба употреба : Можете да използвате компактни чанти, за пазаруване и за намаляване на въглеродните емисии и използването на пластмаса, притежаващи нашите подлежат на повторна употреба торби за пазаруване. и шарките на герои от аниме, са подходящи като подаръци за партита, за жени и за мъже!И да добавите малко удоволствие в своя поход по магазините, използване на торби за многократна употреба-тоут, подобни на тези.Закопчалката с капак. Уникален дизайн : Холщовая чанта вдъхновена от членовете на Genshin Impact и е оформена в стила на Таро.Информация За размерите : 13x16,5 инча/33x42 см аниме холщовая чанта.Ние ви предлагаме 23 ролята на избор.Високо качество на произведения на изкуството : всички изображения, Отпечатани на висококачествена принтер с помощта на напреднали технологии.Висококачествен памучен плат, здрав и устойчив на износване добра устойчивост на бръчки и издръжливост, за да я лесно выцветить.

Подробности

Те също купуват с този продукт