Haofy Кутия за Диспенсера Ориз Контейнер За Съхранение на Зърнени Храни, Фланец с Голям Капацитет за Домашно приготвени Ястия, най-Доброто Съхранение (Сив Л 10Л)
Ново

Haofy Кутия за Диспенсера Ориз Контейнер За Съхранение на Зърнени Храни, Фланец с Голям Капацитет за Домашно приготвени Ястия, най-Доброто

BGN 2.33

В магазина

【Голям капацитет】 Тази кутия за ориз, предназначена за няколко литра, позволява ефективно използване на пространството за лесно съхранение в кухнята 【Контейнер за хранителни продукти】 Контейнер за хранителни продукти е идеална не само за ориз, но и за брашно, боб, просо, черен ориз, ечемик, зърнени храни и т. 【най-Доброто съхранение на】 Благодарение на отлично стягане в запечатан контейнер за ориз не позволява течове, че ще запази вашите продукти са чисти и сухи. 【Интелектуална дозировка】 Просто натиснете и ще можете да вземете желаното от вас количество ориз, а свързани чаша и опростява прием на ориз. 【Добър PP и PET】 Благодарение на използването на висококачествени PP и PET материал диспенсер за ориз сигурно и няма мирис, а също така има по-дълъг срок на експлоатация. 【Голям капацитет】 Тази кутия за ориз, предназначена за няколко литра, позволява ефективно използване на пространството за лесно съхранение в кухнята. 【Контейнер за хранителни продукти】 Контейнер за хранителни продукти е идеална не само за ориз, но и за брашно, боб, просо, черен ориз, ечемик, зърнени храни и т. 【най-Доброто съхранение на】 Благодарение на отлично стягане в запечатан контейнер за ориз не позволява течове, че ще запази вашите продукти са чисти и сухи.

Подробности

Item Type:
Rice Dispenser
Material:
PP, PET
PackageList:
1 xRice Dispenser:
1 x Rice Cup:

Те също купуват с този продукт