Контейнери за бебешка храна Termichy, 4 Херметически затворени опаковки силиконови Буркани за бебешка храна с капак, Може да се използва в микровълнова фурна, фризер и ?
Ново

Контейнери за бебешка храна Termichy, 4 Херметически затворени опаковки силиконови Буркани за бебешка храна с капак, Може да се

BGN 11.39

В магазина

【Безопасен материал】 Ако вие се готвене на здравословна домашна храна за вашето бебе, който преминава към твърда храна, да са подходящи контейнери за бебешка храна Termichy, изработени от висококачествен хранителен силикон, не съдържат BPA 【Универсални контейнери】 Приготвяне на храна никога не е било толкова лесно!Кук, съхранява, подогревайте и се хранят свежо детско хранене от една от банките. препоръчва се за дневна грижа.В тях могат да се съхраняват плодове, домашно приготвени ястия, пюре, плодове, кисело мляко, закуски и др. 【Фланец изход навън и около. 100% запечатани контейнери за хранителни продукти с капаци предпазват от изтичане на информация, запазват свежестта на продуктите си, не е нужно да се притеснявате за разливе. 【Сигурност в микровълнова печка и фризер】 Нашите банки за храни могат безопасно да се използват за загряване на замразени или студени храни за броени минути разликата при температури от -40 ° с до 230 °.Моля, отворете отдушник penguin отгоре при нагряване. 【Лесна употреба】 кажете сбогом на контейнери за бебешка храна, загромождающими си тезгяха и фризера – нашите банки могат да штабелировать за осигуряване чистотата на кухнята.

Подробности

Те също купуват с този продукт