Лепило за рисуване на ноктите Еластични Маслен Лепило За рисуване на нокти Резбовани Цветя Цветен Жично Лепило За рисуване Маслен Лепило за нокти 8 мл Разредител Л?
Ново

Лепило за рисуване на ноктите Еластични Маслен Лепило За рисуване на нокти Резбовани Цветя Цветен Жично Лепило За рисуване Маслен

BGN 2.33

В магазина

Топли съвети : Избягвайте попадане на гел-лак за нокти в очите, устата и кожатаАко това явление се случи, веднага изплакнете с вода.Ако се чувства зле, веднага се консултирайте с лекар.Моля, също така да се съхранява на място, недостъпно за деца. 4-Популярните и модерни Цветове платина гел за очна линия.Идеален подарък : Идеален подарък за членовете на вашето семейство, приятели или роднини на Ден, Свети Валентин, Великден, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа.Добра устойчивост : гел лъскав, както коса е Тънка и остра, за да се направи всякакъв вид на модел.Тези характеристики могат да Ни помогнат да Станем по-добри.При правилно използване може да се задържи повече от 21 дни.Лепило за рисуване на ноктите Еластични Маслен Лепило За рисуване на нокти Резбовани Цветя Цветен Жично Лепило За рисуване Маслен Лепило за нокти 8 мл Разредител лак за нокти Как да се ГОТВЯ?1. Ако е необходимо внимателно отодвиньте епидермиса и всяка омертвевшую или прекомерна кожата. С помощта на пилочки за нокти подпилите ноктите до желаната форма.(Обърнете специално внимание на областта на епидермиса и странични страни на ноктите си, точно в тези области поради лоша подготовка може да се случи лифтинг. леко лечение на ноктите буфер за нокти.

Подробности

Те също купуват с този продукт