DOITOOL 5 бр. Керамични Треугольное Тренировка Тренировка за плочки Тренировка за бетон Твердосплавное тренировка Тренировка за плочки Набор от тренировки Тренировк?
Ново

DOITOOL 5 бр. Керамични Треугольное Тренировка Тренировка за плочки Тренировка за бетон Твердосплавное тренировка Тренировка за

BGN 5.54

В магазина

BROCAS PARA - Използва прецизионное производство, със стабилни характеристики и висока надеждност, полезно и практичноТРЕНИРОВКА ЗА КЕРАМИЧНИ ПЛОЧКИ - тя има широка гама от приложения.Това е много добре, независимо дали самостоятелно или като подарък.ТРЕНИРОВКИ по СТЪКЛОПИС - функция за бързо пробиване, отлична производителност, полезни и надеждни, практични и прости.КЕРАМИЧНО ТРЕНИРОВКА - здравото, полезното и доброто, точно позициониране и пробиване на чисти и спретнати спестяват време и усилия.ТРЕНИРОВКИ ЗА КЕРАМИКА - Здрави, полезни и добри, точно позициониране и пробиване на чисти и спретнати, спестяване на време и усилия.Списък на пакетите 5 x тренировки Характеристики - Размер : 12.47 инча свредло за бетон. - Материал : Стоманен тренировка. - Функция за бързо пробиване, отлична производителност, полезни и надеждни, практични и лесни стоманени тренировки. - Висока твърдост, устойчивост на износване, устойчивост на износване, висока ефективност, улесняват вашите пробивни работи сверлами по плочка. - Здрав и издръжлив, полезно и превъзходно точно позициониране и пробиване на чисти и спретнати, спестяване на време и усилия тренировка по стъкло. - Подходящ е и е изключително подходящ за плочки, бетон, керамика, стъкло, пластмаса, дърво и мрамор, универсален набор от тренировки с широко приложение.

Подробности

Те също купуват с този продукт