Диспенсер за бебешки Кърпички, 2 опаковки, Преносим Калъф за Мокри Кърпички, за многократна употреба Пътна Чанта за мокри Кърпички за Баня, Детска Стая с капачка, За?
Ново

Диспенсер за бебешки Кърпички, 2 опаковки, Преносим Калъф за Мокри Кърпички, за многократна употреба Пътна Чанта за мокри Кърпички

BGN 6.23

В магазина

塑料 【Безопасен материал】 : Диспенсер за детски салфетки е изработена от приятен за кожата материал, плътен, не съдържат бисфенол А, отлично качество на изработката, не тече и не се чупи, внимателно се грижи за детето си. 【За многократна употреба с подсилени панти капак, лесно разкриваща се и плик панти капачката на писалката ви позволява да извлечете по една салфетка за път. 【Перфектен размер】 : Нашият диспенсер за хартиени кърпички има подходящ размер (9,8x5,4x1,12 инча); това е идеалният държач за кърпички, закупени в насипно състояние, и помага на майки предпазват мокри кърпички от изсушаване.Много по-обемист от пластмасови пътни контейнери, и побира много повече от обикновените опаковки за мокри кърпички. 【Портативен дизайн】 : Лека конструкция с найлон линия, която може да се носи на китката или прилагате, където и да отидете, например, до дамска чанта за памперси, количка, раница, чанта за удобство при излизане навън. идеален за всяка майка и дете. 【Че ще получите】 : 2 × Преносим контейнер бебешки кърпички.Той има прост, модерен външен вид, който е.В живота на едно дете е идеалният опаковка бебешки кърпички.Опаковка на детски кърпички за еднократна употреба, изработени от висококачествени полипропиленови материали, за многократна употреба калъф за салфетки, подходящи за всички салфетки с непрекъснато подаване.

Подробности

Те също купуват с този продукт