ALLMRO Малка кофа за Боклук Прозрачно кофа за Боклук в стил Преса за Баня, Всекидневна Кофа за Боклук с Голям Капацитет за Кухня Пречка кофа за Боклук (Цвят: бял)
Ново

ALLMRO Малка кофа за Боклук Прозрачно кофа за Боклук в стил Преса за Баня, Всекидневна Кофа за Боклук с Голям Капацитет за Кухня

BGN 13.67

В магазина

идеално за спални, баня, тоалетна, офис, конферентна зала, изложбена зала, магазин, кухня, колата и много други ❥Когато имате нужда от смяна на торбичката за боклук, само трябва да отворите капака на кошчето на резервоара и вдигна въжето на торбата за боклук, за да търся директно, без да докосвате до ръба на торбата за боклук. ❥Добре обмислен дизайн това устройство позволява на хората да стоят настрана от прах и отломки, без да се притеснявате за пакетиране на отпадъци. ❥ Мека поролоновая уплътнението отдолу защитава подове от надраскване. идеално за спални, баня, тоалетна, офис, конферентна зала, изложбена зала, магазин, кухня, колата и много други. ❥Когато имате нужда от смяна на торбичката за боклук, само трябва да отворите капака на кошчето на резервоара и вдигна въжето на торбата за боклук, за да търся директно, без да докосвате до ръба на торбата за боклук. ❥Добре обмислен дизайн това устройство позволява на хората да стоят настрана от прах и отломки, без да се притеснявате за пакетиране на отпадъци. ❥Мека поролоновая уплътнение на дъното защитава подове от драскотини или щети.Отваряне и затваряне без функция cover Functiontrash може да доведе до появата на сцени, които ще се използват в домашната си конфигурация.

Подробности

Те също купуват с този продукт