L. Тампони от памук Нормална попиваща способност, Не съдържат хлорных белина, пестициди, ароматизатори или оцветители, Пластмасов апликатор без Бисфенол А, брой 30 б?
Ново

L. Тампони от памук Нормална попиваща способност, Не съдържат хлорных белина, пестициди, ароматизатори или оцветители, Пластмасов

BGN 2.33

В магазина

Изработен от органичен памук, без оглед на органични цениОрганични тампони, които не съдържат хлорных белина, пестициди, изкуствена кожа, аромати или оцветители.С пластмасов апликатор, не съдържа BPA, за комфорт и удобство.Всеки закупен от вас продукт L. предоставя на човек, който се нуждае от него.счита, че достъпът до периодична грижа е фундаментално право за всички.При всяка покупка L. едно средство за грижа за интервали от време се предоставя на лице в целия свят, който се нуждае от него.Подкрепа на местни организации, които произвеждат и дават уплътнения, повишават нивото на образование, отварят достъп до възможности и работят за намаляване на задръжките на менструация, L. укрепва своите колективни действия в името на дългосрочни промени.Любовта започва с L.

Подробности

Те също купуват с този продукт