Закопчалка за крилото на разговора MIIGII, Имобилайзер Планина за видеодомофон, Произведено от неръждаема стомана с висока твърдост и алуминиева сплав, не изисква пр?
Ново

Закопчалка за крилото на разговора MIIGII, Имобилайзер Планина за видеодомофон, Произведено от неръждаема стомана с висока твърдост

BGN 13.22

В магазина

【Противоугонный висококачествен метален материал】 планина за крилото на разговора, изработени ръчно от професионални дизайнери изработено от неръждаема стомана с висока твърдост и алуминиева сплав. сравнително по-твърда, отколкото изделия от пластмасови обвивки, антивозрастное, издръжлив.Супер анти-кражба обновена версия.Това е много надеждно да защитите видео домофон, напълно отърве от лошите момчета, крадущих си видео домофон. 【Дизайн видеодомофон, съвместими с науката】 за Определяне на отвора на разговор е подходящ за повечето марки видеодомофонов (моля, проверете горния ляв ъгъл на фигура 2, за получаване на по-съвместими модели) максималният размер видеодомофон трябва да бъде по-малко височина : 5,11 инча, ширина : 2,63 инча, дебелина : 1,77 инча (не включва видео телефон). 【Е лесна, бърза и незатейливая инсталиране на】 определяне на Алуминий на крилото на разговора не изисква пробиване, пенопластовый подложка се състои от едно парче и можете да се коригира в съответствие с размера на видеодомофон (пенопластовый подложка може да се регулира нагоре, надолу, наляво и надясно 0,4 инча), и може да се събират постепенно в съответствие със снимки на обратната страна на кутията и подробности на страницата на продукта. 【Широк спектър от приложения】Алуминиево планина за видеодомофон е съвместим с повечето врати, отличен за къщи, жилища, отдавани под наем помещения, офиси, апартаменти и много други! дебелина на вратата трябва да бъде от 1 до 2 см, ширина на отвора на пропастта ≈ 0,06 инча, врати трябва да се отварят навътре.

Подробности

Те също купуват с този продукт