Прикачното устройство за велосипед с ремарке е Съвместимо с вдигане велосипедными ремаркета и полуремаркета, Сцепными устройства за велосипеди и колички, Плоски ?
Ново

Прикачното устройство за велосипед с ремарке е Съвместимо с вдигане велосипедными ремаркета и полуремаркета, Сцепными устройства

BGN 3.33

В магазина

【Съвместим адаптер за повдигане на велосипед с ремарке】 Нашия болт за закрепване на велосипед с ремарке, предназначени за широк спектър от велосипедни превозвачи, размери ремаркета, модели и стилове!Това е планина за колоездене ремарке идва с плоска ръчен, шайбата и стопорным штифтом за бърза и лесна инсталация 【Широка съвместимост】 Този скоба за колоездене ремарке под формата на плосък съединител действа като стабилизатор и работи на различни сцепных устройства.Този адаптер за бърза навески е съвместим с ремаркета и полуремаркета с супинатором и Schwinn. 【Издръжлив】 съединител за благополучно колоездене ремарке, изработен от ултра силна железен материал с черен емайл покритие, здрави и издръжливи, устойчиви на корозия, трудно повреждаемый и не ръждясва при продължително използване отвън.Нашата планина за ремарке към мотора ви дава увереност, че детето ви ще бъде в безопасност!. 【Лесно и удобно】 Този детски ремарке за велосипед бързо и лесно задаване на вашето куче или дете, което го прави по-удобен, когато сте извън дома, и ви спестява време и енергия.Нашият ремарке за навески наем позволява с лекота сключване на семейството на датите!(всичко, което трябва да направите, е да ги закрепете с помощта на винт гайка на колелото и поставяне на скоба на ремаркето, като карфица.Болт трудно се отваря, освен това, като сте ги задали, те лесно ще паднат). 【За нас】 Ако по някаква причина не сте доволни от някое от нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние веднага ще решим проблема. 【Съвместим адаптер за повдигане на велосипед с ремарке】 Нашия болт за закрепване на велосипед с ремарке, предназначени за широк спектър от велосипедни превозвачи, размери ремаркета, модели и стилове!Това е планина за колоездене ремарке идва с плоска ръчен, шайбата и стопорным штифтом за бърза и лесна инсталация. 【Широка съвместимост】 Този скоба за колоездене ремарке под формата на плосък съединител действа като стабилизатор и работи на различни сцепных устройства.

Подробности

Те също купуват с този продукт