20 Опаковки Червило за татуажа, почистване на ухото за Цигари, Еднократна Преносим Устойчив Блясък за устни, Червило, Здрав Водоустойчив Течна Антипригарная Червил?
Ново

20 Опаковки Червило за татуажа, почистване на ухото за Цигари, Еднократна Преносим Устойчив Блясък за устни, Червило, Здрав Водоустойчив

BGN 3.00

В магазина

【Персонализирани дизайн】червило с памучен тампон в портсигаре е с уникален дизайнЖените също могат да носят със себе си "цигари", както и мъжете.Грим наситен, и той излъчва очарователен темперамент в продължение на целия ден. 【Издръжлив и водоустойчив】Matte течна червило лесно избледнява под въздействието на водата, а цветът остава наситен и устойчив.Той съдържа овлажняващи съставки, които не высушат устните.Пратката включва : 20 бр/кор., вграден мини-огледало за тоалетка масички на три поколения. 【Натурална формула】 Нашите червило за татуажа, не дразни кожата и козметични багрила и пигменти са изработени от естествени съставки, извлечени от растения.И много мек, деликатен и елегантен. [Начин на прилагане] Разделете памучен тампон по страна, маркиран хоризонтална линия на памучен тампон, дайте ватному тампону се изправяте вертикално, оставя се течността да се отцеди в другия край и равномерно запълване на памучен тампон горната и долната устна. 【Применимая сцена】 Гладки, нежни, елегантни и леки устни, подходящи за грим четири сезона, особено за офиса, срещи, шопинг, лятна среща с приятели, това е много удобен и много красив комплект за грим на устни, лесен за използване.Спецификация : ● Продукт : Кутия от 20 червила, за татуажа ● нето Тегло : 25 кг (0,88 унция) ● Тип кожа : нормална ● Цвят : опушен-червен, черешово червено, грейпфрутово-оранжево, червеникаво-кафяв, ягодово Характеристики : ● Пълноцветен, устойчив ефект на грим, на хладно, антипригарная чаша, за дълготрайна хидратация. ● Уникален дизайн, това е много удобен, много хубав грим за устни, лесен за използване.

Подробности

●Product:
A box of 20 tattoo lipsticks ●Net weight

Те също купуват с този продукт