Фон Завеса 8 метра на 10 метра Бордо Фон С пайети, Фонове за Булчински Душ, Винен Блясък, Блестящ Фон, на Блестящия Фон, Плътни Завеси На Прозорците, Фон За Снимки, Заве?
Ново

Фон Завеса 8 метра на 10 метра Бордо Фон С пайети, Фонове за Булчински Душ, Винен Блясък, Блестящ Фон, на Блестящия Фон, Плътни

BGN 3.33

В магазина

❤ Какво получавате : 1бр 8 фута ширина 10 метра височина, бордо фон с пайети, на фона на булчински душ, вино, фонове, за снимки ❤ Без падащи искри : блестящия фон, изрязване на ръбове предотвратяват падането на искри, красиви цветове, фон за снимки с пайети правят тържество/ парти/ на събитие е по-елегантен и блестящ. ❤ БЕЗШЕВНИ : видео-фон с пайети, ще бесшовным, докато широчина не надвишава 4 метра, а местоположението на шевове добре обмислен и симетрично. ❤ Не фини, не чрез : коледни фонове, за снимки, изцяло бродирани плътни пайети на окото тъкан, поради което фон за снимки от плат с блещукащите пайети лесно прониква. ❤ 100% удовлетвореност : политика за връщане без проблеми в продължение на 7 дни.Съотношение на цена и качество заслужено, изберете НАС без риск от днес.Фон с пайети се препоръчва за сватби, партита, детски душ, рожден ден, абитуриентски бал, церемонии или на всяко друго събитие, където може да се наложи блясък, елегантна красота.Фон с пайети и е идеален избор за фото студио, за заснемане на децата, жените, семейството и така нататък.Фотофоны пайета са изпитани от опитни фотографи, видеооператорами, любители на музиката по целия свят, и всички те са получили отличен потребителски опит.

Подробности

Те също купуват с този продукт