DHTDVD Кърпа за домашни любимци, Высокоабсорбирующее кърпи за баня, Бързосъхнеща Влакнести Ръкавица за изсушаване на ръцете, вид Полиестер сгъсти ръкавици (Цвят: D, ра?
Ново

DHTDVD Кърпа за домашни любимци, Высокоабсорбирующее кърпи за баня, Бързосъхнеща Влакнести Ръкавица за изсушаване на ръцете, вид

BGN 3.33

В магазина

1 ИДЕАЛНОТО КЪРПА за сушене на МАЛКИ, средни и големи КУЧЕТА и КОТКИ : Кърпа за сушене на домашни животни, подходящ за кучета и котки от различни породи и размери. Впитывающее кърпа за кучета са Произведени от висококачествени материали от микрофибър, супер меко и впитывающее, лесно и бързо се изсушава на вашия домашен любимец, спестява време за съхнене. ИЗДРЪЖЛИВ и лесен за переноске : кърпа може да се съхранява в колата за вашия домашен любимец, отправляющегося пътуване или у дома, осигурява комфорт за домашен любимец и защита на вашия диван, килим, легло, пода или стола. ДРЪЖТЕ вашия домашен любимец, В топлината и уюта на : Кърпа може да се използва не само по време на къпане, но и когато вашият домашен любимец в басейна, в дъждовен ден, грижи се за вълна или пътува, за да дадете на вашия любим домашен любимец е топло, уютно и удобно. Плат е здрав и добре абсорбира вода, лесен за почистване, е възможно машинно пране. ИДЕАЛНОТО КЪРПА за сушене на МАЛКИ, средни и големи КУЧЕТА и КОТКИ : Кърпа за сушене на домашни животни, подходящ за кучета и котки от различни породи и размери. Впитывающее кърпа за кучета са Произведени от висококачествени материали от микрофибър, супер меко и впитывающее, лесно и бързо се изсушава на вашия домашен любимец, спестява време за съхнене. ИЗДРЪЖЛИВ и лесен за переноске : кърпа може да се съхранява в колата за вашия домашен любимец, отправляющегося пътуване или у дома, осигурява комфорт за домашен любимец и защита на вашия диван, килим, легло, пода или стола. ДРЪЖТЕ вашия домашен любимец, В топлината и уюта на : Кърпа може да се използва не само по време на къпане, но и когато вашият домашен любимец в басейна, в дъждовен ден, грижи се за вълна или пътува, за да дадете на вашия любим домашен любимец е топло, уютно и удобно. Плат е здрав и добре абсорбира вода, лесен за почистване, е възможно машинно пране. ИДЕАЛНОТО КЪРПА за сушене на МАЛКИ, средни и големи КУЧЕТА и КОТКИ : Кърпа за сушене на домашни животни, подходящ за кучета и котки от различни породи и размери.

Подробности

Те също купуват с този продукт