Ipetboom 4 бр. Подслон За Зайци, Топло Кроличье Гнездо, устойчив на абразия Коте, S-Образна Домашен Любимец, Удобен Играчка-Тунел За един gerbil, Таралеж и Котка, Хамстер, Мал?
Ново

Ipetboom 4 бр. Подслон За Зайци, Топло Кроличье Гнездо, устойчив на абразия Коте, S-Образна Домашен Любимец, Удобен Играчка-Тунел

BGN 38.50

В магазина

замшевая плат Устойчив на абразия котешки тунел е Изработена от висококачествени материали, което е много практично при продължителна употреба.КУЧЕНЦЕ в ТУНЕЛА - древният инстинкт на чувствителни животни, което ги мотивира да търсят уединено и безопасно място, а котешки тунел може да бъде личен, топло убежище за вашия малък домашен любимец.СГЪВАЕМ КОТЕШКИ ТУНЕЛ - Осигурете уединено място за вашия любим домашен любимец.Уверете се, че вашето кученце е удобно и безопасно.Това легло ще се превърне в клетката на вашия домашен любимец в уютен дом.Преносим тунел за коте -Удобен и топъл материал, чудесно скривалище за котки в тунела е много безопасно и сигурно.СГЪВАЕМ ТУНЕЛ ЗА КОТКИ - Осигурете вашия любим човек, домашен любимец удобно място за пълноценен отдих.Това изглежда наистина удобно.Списък на пакетите 4 x Играчка-тунел Характеристики -Изработени от висококачествени материали, което е много практично за по-дълга употреба на тунела с кошачьим канавката. -Създава място за почивка и сън на вашия домашен любимец, като го кара да се чувства щастлив.Уникален дизайн на тунела, благодарение на което при малки животни възниква чувството, че те са в закрит кошачьем тунел в ръцете на майка си. -Размер : 132,00 X25,00 X25,00 см/51,88 X9,82 X9 играчка за котки. -Това е древен инстинкт чувствителни животни - търсят уединено и безопасно убежище за животни, и котешки тунел може да стане частна, топло убежище за вашия малък домашен любимец. -Този котешки тунел за спане е изработен от висококачествен материал, който е безопасен и е предназначен за продължителна употреба котешки тунел за дома.

Подробности

Те също купуват с този продукт