Защитни слушалки PROTEAR за защита на ушите на децата си, Слушалките с Шумопотискане NRR 25dB за деца, Регулируеми защитни слушалките с Шумопотискане за Концерти, Фойерве?
Ново

Защитни слушалки PROTEAR за защита на ушите на децата си, Слушалките с Шумопотискане NRR 25dB за деца, Регулируеми защитни слушалките

BGN 11.33

В магазина

【Защитете своя чувствителен слух】 Защитни слушалки PROTEAR Kids Ear Защита оборудвани с мощна технология за намаляване на шума, което ги прави идеална защита от силни, разрушителни или опасен шум 【Идеален за високите етажи на дейности】 Защитни слушалки PROTEAR Kids за защита на ушите може да се използва за концерти, фейерверках и мачове.Те също са отлични за самолети и шумна домакински уреди, като косачки за тревни площи или прахосмукачки. 【Мек и удобен】Те са изработени с оглед на особеностите на малката, чувствителна главата и ушите на децата. 【Лек и издръжлив】 Можете да вземете тези антифони за защита на слуха с вас навсякъде. 【Лесно регулируем гъвкав засаждане】 Отговаря на нуждите на деца от различна възраст.Те биха могли просто да се коригира дължината доколкото е необходимо за оптимален комфорт и разпределение на теглото, намаляване на натиска на главата при продължително носене. 【Защитете своя чувствителен слух】 Защитни слушалки PROTEAR Kids Ear Защита оборудвани с мощна технология за намаляване на шума, което ги прави идеална защита от силни, разрушителни или опасен шум. 【Идеален за високите етажи на дейности】 Защитни слушалки PROTEAR Kids за защита на ушите може да се използва за концерти, фейерверках и мачове.Те също са отлични за самолети и шумна домакински уреди, като косачки за тревни площи или прахосмукачки. 【Мек и удобен】Те са изработени с оглед на особеностите на малката, чувствителна главата и ушите на децата. 【Лек и издръжлив】 Можете да вземете тези антифони за защита на слуха с вас навсякъде. 【Лесно регулируем гъвкав засаждане】 Отговаря на нуждите на деца от различна възраст.

Подробности

Те също купуват с този продукт